Provozovatelem této webové stránky je společnost MediaUp Agency se sídlem U Pramenu 2484, Louny 440 01, která je zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C 36422.  Na této webové stránce jsou užívány soubory cookies, které jsou používány za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení těchto webových stránek mediaup.cz.

Údaje, které jsou tímto způsobem provozovatelem webových stránek zjištěny, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, Seznam, Facebook.

Tato webová stránka používá cookies. 

Soubory cookies jsou námi využívány k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Naši partneři mohou tyto údaje kombinovat s dalšími získanými informacemi, které jste jim poskytli, nebo které získali díky tomu, že používáte jejich služby.

Cookies můžeme charakterizovat jako malé textové soubory, které mohou být webovými stránkami  k jejich zefektivnění.

V zákonu je uvedeno, že na Vaše zařízení můžeme ukládat, které jsou nezbytně nutné k provozování této stránky. Pro všechny ostatní typy cookies potřebujeme Vaše povolení.

Naše stránka využívá několik typů cookies, některé z nich jsou umístěny službami třetích stran.

Typy cookies

Nutné

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, jak má být a tedy umožní základní funkce od navigace stránky až po přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Bez takových cookies nebude webová stránka fungovat správně.

Preferenční

Preferenční cookies slouží k tomu, aby byly webovou stránkou zapamatovány informace, které mění, jak se webová stránka chová nebo jak vypadá. Považuje se za to například preferovaný jazyk nebo region, kde se nacházíte.

Statistické

Statistické cookies slouží majiteli webových stránek ke sběru anonymních informací o použití webových stránek návštěvníky.

Marketingové

Marketingové cookies slouží ke sledování návštěvníků na webových stránkách. Jejich účelem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

Neklasifikované

Neklasifikované cookies jsou cookies, které jsou v procesu klasifikování společně s poskytovateli jednotlivých cookies. 

Kódy třetích stran

Na tomto webu trvale používáme kódy od společností Seznam, Google a Facebook, které nám pomáhají analyzovat, kam návštěvníci chodí a jak se na tomto webu chovají. Při probíhajících kampaních se mohou na webu krátkodobě objevit i kódy dalších měřicích nástrojů.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Tímto udělujete souhlas společnosti MediaUp Agency, s. r. o., se sídlem U Pramenu 2484, Louny 440 01, IČ: 04492439, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C 36422 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IČ, DIČ
  • cookies
  • IP adresa

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IČ, DIČ, e-mail, IP adresa a cookies bude možno zpracovávat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné je zpracovat za účelem nabídky zboží či služeb, uzavírání a plnění smluvních závazků. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3let.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností MediaUp Agency, s. r. o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel webového rozhraní
  • poskytovatel informačního systému
  • poskytovatel marketingového softwaru
  • poskytovatel služby
  • poskytovatel aplikace
  • poskytovatel služeb k rozesílce tiskovin
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

V případě cookies: Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory preferenčních, statistických, marketingových a neklasifikovaných cookies.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@mediaup.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti MediaUp Agency, s. r. o.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel softwaru: Webmail Blueboard, Google, Facebook, Instagram, Seznam

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Informace o zpracování osobních údajů

Společnost MediaUp Agency, s. r. o., se sídlem U Pramenu 2484, Louny 44001, IČ: 04492439, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C 36422 (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IČ, DIČ
  • cookies
  • IP adresa

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IČ, DIČ, e-mail, IP adresa a cookies je možné zpracovat na základě plnění smlouvy za účelem poskytování služeb společností MediaUp Agency, s. r. o.

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IČ, DIČ, e-mail, IP adresa a cookies je možné zpracovat na základě oprávněného zájmu za účelem rozesílání newsletterů na klienty společnost MediaUp Agency, s. r. o. Tyto údaje budou Správce zpracovány po dobu 3let.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností MediaUp Agency, s. r. o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel webového rozhraní
  • poskytovatel informačního systému
  • poskytovatel marketingového softwaru
  • poskytovatel služby
  • poskytovatel aplikace
  • poskytovatel služeb k rozesílce tiskovin
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Správce shromažďuje na svých webových stránkách nutné soubory cookies.

Proti sbírání osobních údajů má uživatel možnost vznést námitku s nesouhlasem, a to například zasláním emailu na adresu info@mediaup.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti MediaUp Agency, s. r. o.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i zpracovatelé Webmail Blueboard.

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vznést námitku
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.